2013 (Zondag)

Lisse, Castlefest, 2013

Foto’s genomen  op zondag 4 augustus 2013 (192)

Wil je dat ik je foto verwijder dan doe ik dat natuurlijk! Laat het me even weten en om welke foto het dan gaat! De modellen zijn de baas!

Foto’s zijn verkleint voor meer soepel verloop van de Gallerij. Wil je het grote formaat (14mp)? Mail me even dan stuur ik ‘m op!

8 thoughts on “2013 (Zondag)

 1. Hallo Tijn,

  Wat een leuke foto’s zeg. Kunnen wij onze foto’s in een groter formaat ontvangen? (sam 2452 en 2453)
  We zagen dat je ook op fantasyval was (de zondag), wij ook. Jammer dat we je daar niet gezien hebben, want toen waren we in een ander outfit (ons 1e festival in steampunk), maar ja we komen elkaar vast nog wel eens op een ander event tegen.
  Want wij hebben de smaak te pakken, wat een gemoedelijke lieve aardig mensen zijn we tegen gekomen. En jij was ook zo hoffelijk, nog bedankt voor het zakdoekje 🙂

  Groetjes,Annette en Ton

 2. Hallo Tijn,

  Leuke foto’s! Zou ik foto sam_2536 in een groter formaat kunnen krijgen?

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
  Deborah

 3. Hallo Tijn, wat heb je mooie foto’s gemaakt. Graag zou ik Sam_2459 in groter formaat willen ontvangen. Als u nog meer foto’s van mij (de rode vampier) heeft gemaakt zou ik die ook graag willen.
  Met vriendelijke groet, Nadine

 4. De fotos komen eraan mensen…Ik heb alleen geen toegang tot jullie mail adressen..Mijn broer stuurt de adressen door vandaag of morgen…

  Als je de foto nog vandaag wilt hebben ,,stuur mij dan ff een mailtje op Koopmant@xs4all.nl

  **The pictures wil be send as soon as possible.atm i dont have acces to your email adresses…My brother will send me the adresses today or tomorow.
  If you want your pic today.then mail me on Koopmant@xs4all.nl

 5. Hey Tijn,

  Wij waren de jongleurs die voor je zoontje of het zoontje van een vriendin van jou aan het jongleren waren. Wij staan op foto Sam_2630.

  Alvast bedankt =]

Reacties zijn gesloten.